Take-Two: “Crossplay je nevyhnutelný”
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two: “Crossplay je nevyhnutelný”

Take-Two: “Crossplay je nevyhnutelný”

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 9. 2018 09:34 7
Reklama

Strauss Zelnick, který ve společnosti Take-Two zastává pozici CEO, se velmi rád vyjadřuje k aktuálně probíraným záležitostem. Tentokrát se zaměřil na hraní napříč platformami, o kterém je řeč především kvůli tomu, že Sony se svým PlayStationem chce stále zůstat izolovaná od ostatních platforem. Dle Zelnickova názoru je ale crossplatform hraní nevyhnutelné.

“Systém uzavřených platforem se pomalu ale jistě vytrácí,” řekl Zelnick na konferenci Goldman Sachs Communacopia. “Microsoft už do stavu, kdy otevřel brány ostatním velkým platformám, nedávno dospěl,” dodal Zelnick. Prý k tomu hodně přispělo rozhodnutí vydávat jejich hry jak na Xbox One, tak zároveň na PC. Dle jeho názoru je crossplatform hraní velkým krokem v herním průmyslu.

Dalším takovým milníkem prý budou streamovací služby, o kterých se mluvilo už několik let a na poslední E3 o nich padla zmínka třeba i na konferenci Microsoftu. “Streaming ještě více urychlí propojení všech platforem. Jsme tady pro naše zákazníky. Pokud budete vytvářet pravidla, která neprospívají spotřebitelům, ale myslíte, že to pomůže vašemu bussinesu, tak se pletete. Zákazníci zkrátka půjdou jinam. Musíte dbát na to, co od vás zákazníci očekávají,” řekl Zelnick.

I když některé streamovací služby fungují už dnes, stále to není v takové fázi, aby mohli nahradit tradiční hraní. V budoucnu se ale rozhodně s těmito technologiemi budeme setkávat čím dál více. Jak to bude vypadat podle vás? Jsou opravdu dalším krokem streamovací služby nebo by se měl herní průmysl vydat raději jiným směrem? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama