World of Warcraft Classic až kolem 2021
i Zdroj: Blizzard
Novinka World of Warcraft Classic až kolem 2021

World of Warcraft Classic až kolem 2021

David Plecháček

David Plecháček

17. 9. 2018 13:42 11
Reklama

Nová expanze World of Warcraft se prodává jako housky na krámě, ale i když fanoušci mohou vrnět blahem, někteří by chtěli méně obsahu, než kolik současná hra nabízí. Návrat do vanilla verze legendárního wowka je ale stále v nedohlednu a slova jednoho z kreativců v Blizzardu úplně nenaznačují, že se objeví nějak výrazně brzy.

Člověk by si řekl, že to nemůže být nic tak složitého. Párkrát se klikne na undo a jsme tam, kde jsme v roce 2004 byli. A ono ne. Ve skutečnosti tento návrat obnáší více práce, než by se mohlo zdát. „Tím spíš, že se jedná o MMO, ty vyžadují mnoho času a testování,“ prohlásil na klasickém AMA na Redditu hry Jonathan Staats, level designér v Blizzardu.

Pokud pasete po nějakém datu, tak střízlivý odhad hovoří o roce 2021. A to jsme se o existenci klasické verze populárního MMORPG dozvěděli už loni na Blizzconu. Podle Staatse je také otázkou, jestli vůbec ke standardnímu vydání někdy dojde. Tuto svou tezi ale nijak dále nerozvedl. Každopádně je jisté, že vanilla se navrátí k patchi 1.12 a že se projekt velice opírá o zpětnou vazbu od komunity hráčů. Nedávno taktéž vyšlo najevo, že ve hře zůstanou modely postav i animace, které si k roku 2004 vážeme i my. Pokud jste tak doufali pouze v navrácení stavu světa v moderním kabátku, možná budete překvapení, jak bude výsledek vypadat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama