NES hry dostanou na Switchi moderní prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NES hry dostanou na Switchi moderní prvky

NES hry dostanou na Switchi moderní prvky

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

17. 9. 2018 13:25 3
Reklama

Předplatitelé služby Nintendo Switch Online, která v Evropě startuje 19. září, dostanou automaticky přístup ke knihovně NES her, to už ostatně víme. V jakém stavu se však tyto historické kousky budou nacházet?

Nové informace ze stránek Nintenda potvrzují, že se v nich dočkáme jistých úprav, které o podstatný kus vylepší zážitek z hraní. Přednostně je to možnost kdekoliv ukládat, kterou sice hry měly už v původních verzích, je však dobré vědět, že o ni na Switchi nepřijdeme.

Dále je to podpora HD rozlišení, filtrů a také jakéhosi primitivního online hraní, ve kterém se k vám bude moci přes Nintendo Switch Online připojit druhý hráč, který vám pomocí kurzoru ve tvaru ruky může pomoct odhalit skryté předměty či napomoci v hádankách. A pokud se mu váš výkon bude líbit, tak vám i zatleská. „Jak Nintendovské,“ chtělo by se zvolat.

Doplníme pak už jen předchozí informace, tedy že na startu služby bude dostupných 20 NES her a další budou postupně přibývat. Pro launch jsou nachystány Balloon Fight, Dr. Mario, Super Mario Bros. 3, Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros. a Tennis, dalších 10 startovních her bude ohlášeno v následujících dnech.

Cena služby je 4 dolary za měsíc, 8 dolarů za čtvrt roku a 20 dolarů za celý rok, přičemž kromě online přístupu a NES knihovny zákazníci obdrží i možnost zálohovat uložené pozice do cloudu, a také přístup k mobilní aplikaci, umožňující komunikaci mezi hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama