Tahové RPG Encased zamířilo na Kickstarter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tahové RPG Encased zamířilo na Kickstarter

Tahové RPG Encased zamířilo na Kickstarter

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 9. 2018 11:59 1
Reklama

Tahovek není nikdy dost. Myslí si to také vývojáři ze studia Dark Crystal Games, kteří na jedné pracují. Encased popisují jako tahové RPG ze staré školy a nebojí se ho přirovnat k Falloutu. Aby mohli hru dokončit, potřebují pomoc od samotných hráčů. S Encased se totiž vydali na Kickstarter.

Ruské nezávislé studio má již s vývojem her bohaté zkušenosti. Podíleli se třeba na obou dílech Divinity: Original Sin, vlastní tahové RPG by tedy měli zvládnout. Příběh se odehrává v alternativních sedmdesátých letech minulého století. V postapokalyptickém světě budou hráči prozkoumávat místo pod zvláštní kupolí, kde lidé neznámo proč umírají.

Autoři slibují gigantický otevřený svět a přibližně 200 pečlivě vytvořených lokací k prozkoumávání. K tomu třicetihodinovou příběhovou kampaň a desítky vedlejších úkolů. Hlavní protagonista by navíc měl být doprovázen společníky. Hru plánují vydat na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Steam stránka hry hlásí vydání v prvním kvartále příštího roku, zda ale autoři stihnou hru takhle brzy dokončit, není v tuto chvíli jasné. Studio si řeklo o sto tisíc dolarů, uvidíme, zda se jim tato částka povede vybrat. Co na hru říkáte? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama