Infliction je nový horor inspirovaný P.T.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Infliction je nový horor inspirovaný P.T.

Infliction je nový horor inspirovaný P.T.

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

15. 9. 2018 16:55 3
Reklama

Ať už vám Kodžimův P.T. přišel jako geniální dílko, nebo jako zvláštní pokus plný chyb, jedno tomuto titulu upřít rozhodně nelze – i přes své velmi krátkodobé působení na PlayStation Store dokázal inspirovat spoustu studií, které díky němu zjistily, že na plnotučnou hororovku není třeba designovat celý open-world. Na kvalitní vyděšení totiž stačí i mnohem komornější a na tvorbu jednodušší prostředí.

Posledním titulem, který se k odkazu P.T. hlásí, je Infliction, dílo australských Caustic Reality, sestávajících se pouze z jednoho člověka – Clintona McClearyho. Hráč se v něm bude poflakovat po předměstském domě, kde bude odhalovat záhadu opřádající rodinu, která v něm kdysi žila. A nebyl by to správný horor, kdybychom se v něm nacházeli přes letní poledne, společnost nám tedy budou kromě temnoty dělat i různé pazvuky, bubáci a psychický teror.

Hra běží na Unreal Enginu, díky kterému by měla dosáhnout toho správného děsu, samozřejmě za pomoci fotorealistického prostředí nebo dynamických světel a stínů. K dispozici budou dvě obtížností, přičemž standardní vám, na rozdíl od hardcore módu, občas přihraje nějaké to vodítko nebo nápovědu.

Pokud vše půjde podle plánu, Infliction vyjde již příští měsíc, a to pouze na Steamu, kde je již teď k dispozici demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama