Vychází kontroverzní F2P restart The Culling
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází kontroverzní F2P restart The Culling

Vychází kontroverzní F2P restart The Culling

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

14. 9. 2018 13:30 1
Reklama

Jedním z největších letních příběhů je bezesporu ten, točící se okolo atlantských vývojářů Xaviant. Ti vydali velmi nepodařený sequel své první battle royale hry The Culling, načež je stihla nejen zloba fanoušků, ale i jejich totální nezájem, kdy druhý díl několik dní po vydání hráli simultánně dva hráči.

Po několika dnech beznaděje vývojáři oznámili, že druhý díl končí, a ten první se dočká velkých změn, k nimž patří i přechod na free-to-play model. A právě restartovaný The Culling: Origins dnes v šest hodin večer znovu startuje na Steamu. Co se hry samotné týče, tvůrci ji označují jako mix původního The Culling z roku 2016, a také několika novinek, mezi něž patří jiný výtvarný styl, levelovací systém, žebříčky, krabice s odměnami, matchmaking na základě hráčských dovedností a také proximity voice chat.

Přibydou také nové zbraně a spousta kosmetických vychytávek, s hraním zadarmo se však pojí i prémiové věci, za které bude třeba platit reálnými penězi. V přípravě by měly být i placené DLC, tvůrci se však tvrdě ohrazují proti jakýmkoliv náznakům systému pay-to-win.

Pokud jste si originální The Culling koupili, tak s novou verzí nepřijdete zkrátka, obdržíte totiž balíček Original Gangster, do kterého patří dva outfity, tisíc jednotek herní měny, deset krabic s výbavou, dva skiny zbraní a několik emotů a dalších bonusů.

Dáte The Culling: Origins šanci, nebo jste již nad hrou zlomili hůl? Podělte se o váš názor v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama