Nintendo Direct přinesl řadu oznámení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo Direct přinesl řadu oznámení

Nintendo Direct přinesl řadu oznámení

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 9. 2018 10:48 4
Reklama

Dnes v noci konečně proběhl kvůli zemětřesení opožděný Nintendo Direct a majitelé Switche se mnou asi budou souhlasit, když řeknu, že se čekání vyplatilo. Nintendo si pro své fanoušky připravilo hned několik velmi příjemných oznámení. A zkrátka nepřišli ani ti, kteří ještě pořád nepřešli z handheldu 3DS.

Začneme tedy, stejně jako prezentace, novinkami pro Nintendo 3DS. Na tuto platformu míří například  Kirby’s Extra Epic Yarn. Titul původně z Wii si ve vylepšené verzi budete moci zahrát i na cestách. Čekají vás všechny úrovně z domácí konzole a několik nových prvků, jako je schopnost vytvářet ještě větší klubíčka vlny, vyvolávat korálky sbírající vítr a také možnost zahrát si dva zbrusu nové režimy, v nichž vystupují King Dedede a Meta Knight.  Kirby’s Extra Epic Yarn by na 3DS měl dorazit v příštím roce.

Další chystanou hrou je Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey. Jedná se o jeden z neoceňovanějších titulů ze série Mario Luigi RPG a na 3DS se dočkáte kompletního remaku, včetně vylepšené grafiky a ovládání a nového vedlejšího příběhu s Bowserem Juniorem. Hra vychází 11. ledna příštího roku.

Dalším remakem, na který se majitelé 3DS mohou začít těšit, je Luigi’s Mansion původem z GameCube. Nově nabídne podporu postaviček amiibo, které vám například pomohou odhalit skrývající se duchy nebo Luigiho vyléčí. Hrát navíc můžete i v kooperaci s kamarádem. Hra vychází už 12. října letošního roku. Nakonec se vlastníci 3DS mohou těšit na nový update pro Yo-Kai Watch Blasters. Ten vyjde 27. září a bezplatně přidá nové mise, nové oblasti, Yo-kay a také nového Big Boss Yo-kai.

No a jdeme na Switch. Tam je nadílka o poznání bohatší a začíná s Animal Crossing pro Nintendo Switch, prvním novým titulem v sérii od roku 2013. Přesný termín vydání zatím neznáme, dojde k němu ale v příštím roce. Dozvěděli jsme se také o přípravách Luigi’s Mansion 3, rovněž plánované na příští rok. Pokud máte duši nostalgika, možná oceníte oznámení NES ovladačů pro Switch. Balení dvou vás vyjde na necelých 60 dolarů, již brzy je bude možno předobjednat.

New Super Mario Bros. U Deluxe bude předělávkou titulu z Wii U, kterou si společně budou moci zahrát až čtyři hráči. Trojici hratelných postav, tedy Maria, Luigiho a Toada doplní Nabbit a Toadette, která se navíc po sebrání Super Crown umí změnit na Peachette. V balení navíc naleznete i New Super Luigi U, dohromady se tedy můžete těšit na solidních 164 úrovní.

Pro fanoušky roztomilého Yoshiho máme dobrou zprávu, čekání na novou hru se krátí! Yoshi’s Crafted World s papírovou stylizací dorazí už příští rok na jaře.

Nintendo také odhalilo Switch bundle se Super Smash Bros. Ultimate s tematickými ovladači a dockem. Tento set bude k dispozici od 2. listopadu, byť hru samotnou si budete moci užít až od 7. prosince.

Dobré zprávy máme i pro komunitu fanoušků série Final Fantasy. Na Switch totiž míří HD verze dílů VII, IX a X/X-2 HD Remaster, a také Final Fantasy XII: Zodiac Age. Už dnes si na Nintendo E-shopu můžete stáhnout Final Fantasy XV Pocket Edition HD. A v přípravě jsou také FInal Fantasy Maxima (6. listopadu), Chocobo’s Myster Dungeon Eevery Buddy! Vyjde letos v zimě a příští rok dorazí Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition s online multiplayerem.

Došlo také k oznámení nového projektu s prozatímním názvem TOWN, na kterém pracuje studio Game Freak. V něm budete už příští rok bránit vesničku proti nájezdům monster.

Super Mario Party se pochlubilo odhalením režimu Sound Stage, kde si až čtyři hráči mohou užít rytmické minihry, a také River Survival módem. Ve hře bude 80 nových miniher, singleplayerový režim Challenge Road a mnoho dalšího. Vychází 5. října letošního roku.

Vrací se i značka Katamari Damacy s dílem Reroll, HD remasterem klasické hry , který nabídne podporu gyroskopického ovládání, HD Rumble technologie a multiplayeru. Digitální verze vyjde 30. listopadu, fyzické kopie budou k dispozici letos v zimě.

Už dnes si na Switchi můžete zahrát Cities Skylines, což určitě potěší všechny fanoušky budovatelských strategií. Šestá Civilizace zase dorazí 16. listopadu s exkluzivním multiplayerovým režimem pro čtyři hráče.

Pokémon Le’s Go, Pikachu! A Eevee! Dorazí 16. listopadu, nabídne nové prvky hratelnosti, jako je překonávání překážek skrz kácení stromů, létání a cestování po vodě.

Dozvěděli jsme se i datum vydání Diabla III, pro Switch, které připadá na 2. listopadu. Starlink: Battle for Atlas na Switchi nabídne exkluzivní Star Fox mise, vychází 16. října. Na hybridní konzoli si zahrajete i Warframe, a to od 20. listopadu, už 16. října pak dorazí Lego DC Super-Villains. V zásobě je řada dalších her, jako je NBA 2K19, Just Dance 2019, FIFA 19 nebo Team Sonic Racing. Určitě se podívejte na celé video níže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama