Dying Light: Bad Blood k dispozici na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dying Light: Bad Blood k dispozici na Steamu

Dying Light: Bad Blood k dispozici na Steamu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 9. 2018 11:48
Reklama

Žánr battle royale vývojáře neodolatelně přitahuje. Nemohou mu prostě odolat, stejně jako zombie čerstvému masu. Naskočit se snaží kdekdo, bez vlastní inovace to ale většinou nedopadne dobře. Velmi rychle se ukáže, zda přišli vývojáři s dostatečně zajímavým nápadem, nebo pouze s řadovou kopírkou. Dying Light: Bad Blood se rozhodně nedá upřít snaha vytvořit něco originálního.

Spin-off nabízí výzvu pro dvanáct hráčů, na něž mají spadeno hladové zombie. Úkol je jednoduchý. Nabrat materiál do laboratoře v podobě vzorků krve, proklestit si cestu k vrtulníku a rychle zmizet. Cestou možná také zkusit zneškodnit další hráče. Je snad jasné, že z ostrova se dostane pouze jeden šťastlivec.

Hra je nyní na Steamu v early accessu. K dispozici je všem, kteří jsou ochotni podpořit vývojáře částkou dvacet dolarů. Odměnou získají několik kosmetických předmětů a tisíc krvavých dolarů, což je zdejší herní měna. Po dokončení bude hra free to play.

Producent hry Maciej Łączny si při této příležitosti pochvaluje předchozí testování hry, děkuje všem hráčům, kteří se na něm podíleli a poskytli tolik potřebnou zpětnou vazbu. „Díky tomu jsme se ve vývoji hry hodně posunuli, těšíme se na cestu, kterou máme před sebou, zatímco připravujeme nový obsah do hry,” prohlásil Łączny. Nový obsah by měl do hry přibývat postupně během několika příštích týdnů.

Co říkáte na další battle royalle hru? Vyzkoušíte spin-off Dying Light?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama