WH: Chaosbane představuje gameplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WH: Chaosbane představuje gameplay

WH: Chaosbane představuje gameplay

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 9. 2018 11:50 1
Reklama

Akční RPG Warhammer: Chaosbane sice bylo představeno už v červnu letošního roku, ale až nyní se s námi vývojáři z Eko Software podělili o záběry přímo ze hry. Představili nám dva charaktery a ponurý dungeon zmítaný chaosem.

Je docela překvapivé, že Chaosbane je prvním akčním RPG zasazené do tohoto světa od Games Workshop. Možná jste se teď zarazili s tím, že přeci nedávno vyšel Inquisitor – Martyr, který patří do stejného žánru, ale ten patří do Warhammeru 40 000. Do stejného univerza jako Chaosbane patří z poslední doby například oba díly Vermintide.

Po stránce hratelnosti Chaosbane se drží zaběhlých standardů. Vývojáři přichází s klasickým diablovským stylem. Zatím nevíme, jak přesně tato hra bude zapadat do univerza Warhammeru. Jako nepřátelé tady budou posluhovači Nurgla, boha Chaosu, takže hlavním hrdinou by měl být někdo z Empire. Věci ohledně lore ale raději přenechám odborníkům.

Krom klasického válečníka se na scéně také ukázal kouzelník v podobě vysokého elfa. Hra bude mimo jiné nabízet i kooperační mód, kdy se k vám může další hráč kdykoliv připojit a pak zase odejít. První ukázka z Chaosbane nás moc nepřekvapila, ale zatím se nám zamlouvá více, než výše zmíněný Inquisitor – Martyr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama