Nintendo Online startuje už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo Online startuje už příští týden

Nintendo Online startuje už příští týden

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 9. 2018 08:11 5
Reklama

I přes to, že nás nový Nintendo Direct čeká dnes v nočních hodinách, dostalo se ven předčasně několik informací. Kromě oznámení šesté Civilizace pro Switch jsou to také detaily ohledně spuštění Online služby, která bude zdejší verzí PS Plus a Xbox Live Gold. Na její spuštění nebudeme muset čekat dlouho. Dojde k tomu totiž už 18. září.

Co si budeme namlouvat, hráči z této služby nejsou zrovna nadšení. Především je to kvůli tomu, že bez zaplacení Onlinu si už hry jako Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 nebo třeba Arms v multiplayeru už nezahrajete. Nintendo tuto službu považuje za nástupce virtual console. V rámci předplatného tedy budete dostávat retro klasiky jako je Super Mario Bros. nebo The Legend of Zelda. V prvním zmíněném titulu dokonce bude i online multiplayer.

Dle našeho názoru se Nintendo Online uchytí, podobně jako ostatní takové služby. Oproti konkurenci je alespoň o něco levnější. Na měsíc vás vyjde na necelé 4 dolary. Balíček na čtvrt roku pak na 8 dolarů a za celý rok zaplatíte 20. Je tady také možnost rodinného předplatného, kdy za 35 dolarů může tuto službu využít až 7 členů rodiny. Na nadcházejícím Directu bychom se měli dozvědět ještě podrobnější informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama