Na PC a XO si můžete stáhnout demo Forzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PC a XO si můžete stáhnout demo Forzy

Na PC a XO si můžete stáhnout demo Forzy

David Plecháček

David Plecháček

13. 9. 2018 09:45
Reklama

Už se to stává pomalu tradicí, ale dříve, než vyjde další díl série Forza, ať už hovoříme o podsérii Motorsport nebo Horizon, na storu se objeví demo. A protože je Forza samotná skrze Play Anywhere k dispozici i na počítačích, demo se kromě Xboxu objeví vždy i tam. Tedy pardon, demo nového dílu už je právě teď k dispozici!

Od včerejšího večera se můžete projet po Velké Británii, specificky po skotské Vysočině a okolí Edinburghu, ať už máte PC s Windows 10 nebo Xbox One. Hlavně na počítačích si tak můžete osahat optimalizaci Horizonu 4, jestli se vám vůbec vyplatí do nového dílu investovat, nebo jestli nejprve nebudete muset upgradovat vlastní hardware. Majitelé Xboxu One pochopitelně nic takového řešit nemusí, ale když nic, mohou se začít kochat, jaký skvost vývojáři z Playground Games opět dokázali udělat.

A pokud třeba na demo nemáte čas nebo volné místo ve vašem zařízení, můžete se mrknout skrze naše HrejTV. Demo Forzy Horizon 4 totiž neplánovaně zařadíme do našeho vysílání. Svou návštěvou nás poctí Tadeáš a ukáže nám, jak nová Forza vypadá. Naladit si nás můžete před podcastem v 15 hodin. Vysílání Valkyrie Chronicles si nahradíme někdy jindy.

Forzu Horizon 4 si můžete pořídit na Xzone.cz. Pokud si předplácíte službu Xbox Game Pass, stejně jako všechny hry vydávané Microsoftem se i Forza objeví v nabídce hned v den vydání. Dostanete tak pravděpodobně opět ty nejlepší arkádové závody, které jsou právě teď na trhu, jen za měsíční předplatné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama