Sledujte záběry z nové hry od Big Robot
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z nové hry od Big Robot

Sledujte záběry z nové hry od Big Robot

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

12. 9. 2018 15:00 1
Reklama

Rádi bychom vám hned v titulku sdělili, že novinka od Big Robot, tvůrců populární procedurálně generované hry Sir, You Are Being Hunted, se jmenuje The Light Keeps Us Safe, nicméně závislost na nazývání vlastních her extrémně dlouhými jmény, kterou studio projevuje, se příliš nelíbí našemu redakčnímu systému.

Hra byla krátkým teaserem oznámená již v červnu, až teď se k nám ale dostaly nové záběry přímo z hraní. A dá se říci, že The Light Keeps Us Safe částečně navazuje na Sir, You Are Being Hunted – vaším úkolem je přežít v nehostinné, opět procedurálně generované krajině. Jen tentokrát je ta krajina mnohem hezčí, temnější a také neonovější.

Zlé stroje, jež ji osidlují, se bojí světla, čehož využívá hlavní hrdina, disponující multifunkční baterkou, ve které, na rozdíl od podobně stavěného Alana Wakea, nemusíte měnit baterie. Vaše svítidlo obsahuje celou řadou různých paprsků, které mohou odhalovat skryté věci nebo odlákávat zlobivé stroje z vaší cesty.

A právě hrátky se světlem budou i základem zdejších puzzlů, jakožto i veškerého vašeho přežití. Jak takový systém bude fungovat v realitě? To zjistíme již 11. října, kdy se The Light Keeps Us Safe dostane do programu Early Access na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama