První video z fantasy RPG The Black Masses
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První video z fantasy RPG The Black Masses

První video z fantasy RPG The Black Masses

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

12. 9. 2018 06:00 1
Reklama

Tak se přiznejte, kolik postav na jedné obrazovce považujete jako za standard? 10? 100? Nebo snad celý tisíc? Pokud byste se zeptali vývojářů z Brilliant Game Studios, tak vám odpoví ještě vyšším číslem. Jejich nové first-person RPG totiž na jedné scéně obsáhne hned deset tisíc postav.

Dopomůže k tomu technologie z předchozího projektu studia, hry Ultimate Epic Battle Simulator. Zpět ale k open-worldové novince. Ta se bude odehrávat na ostrově o rozloze 16 km2, kde se hráč utká s ohromným množstvím démonů, a to celé při snaze o odhalení příčiny jejich výskytu.

Trumfem The Black Masses pak kromě množství (prý) inteligentních postav bude i nekonečné levelování, které z vás postupně může udělat boha, propracovaný parkour s dosud nevídanými schopnostmi nebo zajímavý příběh.

Možností je i kooperace pro až čtyři hráče, tvůrci jsou však ohledně multiplayeru zatím opatrní. Hra se momentálně nachází v alfa fázi, přičemž hotová by měla být někdy příští rok. Informaci o platformách vývojáři zatím neoznámili, tipujeme ale dostupnost minimálně na počítače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama