Pošlete nám dotazy do hPodu #656
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pošlete nám dotazy do hPodu #656

Pošlete nám dotazy do hPodu #656

David Plecháček

David Plecháček

12. 9. 2018 17:16 17
Reklama

Týden se s týdnem sešel a mi opět s radostí a s chutí odkrojíme další část koláče, který zbývá do jedinečného podcastu číslo 666. Než se tak stane, máme pro vás pravidelnou dávku zasvěceného tlachání na vybraná témata.

U mikrofonu se sejdeme zítra a u mikrofonu vás uvítá jako každý týden Pavel, dále pozdraví svého kamaráda Davida, Tadeáše, z něhož se stává redakční Boromir, a dost možná i Adama, který podnikl ještě nebezpečnější výpravu než do jinak svého typického bydlení. Kromě toho, co jsme hráli, se ale podíváme i na jiná témata. Jaká to jsou?

Popovídáme si o novém Assassinovi. Ten je sice ještě daleko, ale Pavel má k tématu jistě co říct, a my ostatní probereme alespoň to, jestli bychom ocenili explorační mód. Také si můžeme něco málo povědět na téma nového Tomb Raidera a v neposlední řadě se budeme věnovat akci Tokyo Game Show.

Jak víte, co je v této novince, není vytesáno do kamene, tudíž se leccos může změnit. Podnět nám k tomu můžete dát i vy, ať už sem níže do diskuze k této novince, anebo do mailu na adresu podcast@hrej.cz. Uslyšíme se, jako obvykle, v pátek v osm večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama