Remaster Kingdoms of Amalur musí povolit EA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Kingdoms of Amalur musí povolit EA

Remaster Kingdoms of Amalur musí povolit EA

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 9. 2018 09:19
Reklama

Nedávno jsme vám přinesli novinku o tom, že vydavatelství THQ Nordic si pro sebe uzmulo značku Kingdoms of Amalur, takže se samozřejmě začalo spekulovat o tom, že nás čeká remaster fantasy RPG z roku 2012, pod kterým se podepsalo 38 Studios. Tak jednoduché to ale nebude. I když značku samotnou má THQ pod palcem, poslední slovo při tvorbě remasteru má stále EA, které původní hru vydávalo.

To ale platí jen v případě, že THQ bude chtít hráčům přinést právě Kingdoms of Amalur: Reconing. EA se totiž vydavatelských práv stále nevzdalo. Pokud by chtěli tvořit zbrusu nové dobrodružství v tomto fantasy světě, nemusejí se na nic ohlížet. Možností mají opravdu hodně vzhledem k tomu, že ve světě pocházejícím z pera autora R. A. Salvatora, je celá řada příběhových linek.

“V této fázi jsme získali pouze duševní vlastnictví,” uvádí THQ ve vyjádření pro britský Eurogamer. “Víme naprosto přesně, jaké otázky nás teď od hráčů čekají, ale rozhodli jsme se na ně specificky neodpovídat vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli nejdříve dát hlavy dohromady a začít mluvit až ve chvíli, kdy si budeme naprosto jisti ve všech ohledech.”

Na finální vyjádření si tedy ještě budeme muset nějakou chvíli počkat. Stále si ale původní verzi Kingdoms of Amalur: Reconing můžete pořídit na Steamu. Možná, že by pro THQ nakonec bylo výhodnější, kdyby opustili myšlenku remasteru a přesunuli se k vývoji zbrusu nového projektu. Jak to vidíte vy? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama