Spider-Man láme prodejní rekordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man láme prodejní rekordy

Spider-Man láme prodejní rekordy

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 9. 2018 10:33 4
Reklama

Majitelé PlayStation 4 mohou od pátku konečně na vlastní pěst okusit kvality nového Spider-Mana od Insomniac Games a pokud můžeme soudit podle britských žebříčků prodejů, využily této možnosti skutečně zástupy hráčů.

Start prodejů v Británii je totiž masivním úspěchem, který zastínil i letošní megahit God of War, taktéž exkluzivní titul pro PlayStation 4. Tady ale úspěch Spider-Mana nekončí, protože dokázal překonat i multiplatformní Far Cry 5, až dosud držící letošní rekord. 

Spíďa navíc uzmul i další titul - je nejrychleji prodávanou hrou s licencí Marvelu v historii. Až dosud se prvenstvím mohla poměrně nepřekvapivě honosit hra Lego Marvel Super Heroes. Třetí díl arkhamské trilogie od Rocksteady s podtitulem Arkham Knight se v prodejích překonat nepovedlo, je ale třeba mít na paměti, že ten vyšel i na ostatních platformách.

Čísla, s nimiž UKIE/GFK operují, zahrnují jen prodeje fyzických kopií hry. V uplynulém týdnu do žebříčku kromě Spider-Mana přibyl také Dragon Quest XI, který se umístil na druhém místě, a Destiny 2: Forsaken, které ukořistilo osmou příčku. Na třetím místě se stále hrdinně drží evergreen jménem GTA V, čtvrtou pozici pak obsazuje F1 2018. Páté místo patří Crashovi a jeho N.Sane Trilogy, šesté místo drží PES 2019 a sedmé Mario Kart 8 Deluxe. Na devátém a desátém místě stojí PUBG a Lego The Incredibles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama