Rocksteady nabírají na next-gen titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocksteady nabírají na next-gen titul

Rocksteady nabírají na next-gen titul

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 9. 2018 09:20 6
Reklama

Ačkoli si teď výsluní přízně naprosto logicky a zaslouženě užívá Spider-Man od Insomniac Games, v jeho spojitosti se často hovoří i o arkhamské sérii studia Rocksteady. Spider-Man s ní sdílí celou řadu styčných prvků a samozřejmě se v ovzduší stále vznáší otázka, co vlastně Rocksteady momentálně kutí. Částečně na ni odpovídají nově dostupné informace.

Ne, neradujte se, bohužel pořád nevíme, jakého superhrdinu si tým, stojící za vynikající trilogií s Batmanem v hlavní roli, vezme na paškál tentokrát. Server ResetEra ale přinesl informace o tom, že britské studio nabírá zaměstnance a nabízí hned 24 pracovních pozic. Ti mají následně pracovat na “vysoce očekávaném chystaném AAA titulu pro nové platformy”.

Nabídky pracovních míst zahrnují poměrně širokou škálu pozic a například nároky na senior producenta obsahují široké znalosti komiksů, románů, her, filmů a populární kultury ve vztahu k videohrám. A zatímco některá místa jsou nabízena jako trvalý úvazek, v případě jiných jde o dvouletý kontrakt, což by nám mohlo dát jistou představu o tom, kdy se o titulu dozvíme víc.

Dá se očekávat, že s ohledem na partnerství s Warner Bros. si i v nové hře osaháme některou z bohaté nabídky postav od DC. Zaujala nás ale především zmínka o tom, že projekt míří na next-gen herní platformy. Samozřejmě se může jednat o klasickou situaci z přelomu generací, kdy hra vyjde jak na stávající konzole, tak i na ty nové, každopádně jsme zvědavi, s čím nás Rocksteady v budoucnu překvapí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama