Novinka od týmu Yakuzy je nová IP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinka od týmu Yakuzy je nová IP

Novinka od týmu Yakuzy je nová IP

David Plecháček

David Plecháček

10. 9. 2018 11:29 2
Reklama

Yakuza zažívá asi nejbohatší období. Každou chvíli vychází nějaký díl, nedávno se jednalo o Yakuza 0, hned poté o západní vydání Yakuzy 6, do toho čekají v zástupu remaky s podtituly Kiwami... Zorientovat se není vážně snadné. Bude vám muset stačit informace, že se žádná vyloženě nová Yakuza zatím nechystá. Studio ale nezahálí.

Poslední zbrusu nový díl, Yakuza 6, vyšel v japonsku před předloňskými Vánoci. Tradiční prosincové okno ale letos prázdné nezůstane. Sega na něj totiž chystá novou IP, v Japonsku pojmenovanou Judge Eyes, jinak téže Project Judge, od autorů výše zmíněné akční série. A Judge Eyes svůj původ rozhodně nezapře.

Sega novinku prezentovala na PlayStation Lineup Tour v Tokiu, která předchází tradičnímu veletrhu Tokyo Game Show. Kromě Yakuzy ale novinka připomíná konkurenční značku od Capcomu, Ace Attorney. Phoenix Wright to sice není, ale hlavní hrdina v Judge Eyes bude mít za úkol vyšetřovat činy a vyvozovat z nich důsledky. Zní to jednoduše, ale ve světě, v němž se budeme pohybovat, samozřejmě není jednoduchého vůbec nic a nebude nouze o vypjaté okamžiky i o akci.

Informace, že se Judge Eyes objeví na Tokyo Game Show, kde si ji budou moci hráči i zahrát, je pro většinu tuzemských hráčů bezcenná. Pokud ale máte japonský PSN účet, už teď se můžete po Judge Eyes podívat. Radost vám udělá demo. Plná hra vychází 13. prosince, ale u nás – jak už je zvykem – až o rok později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama