Lákají Insomniaci skrze Spidera na novou hru?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lákají Insomniaci skrze Spidera na novou hru?

Lákají Insomniaci skrze Spidera na novou hru?

David Plecháček

David Plecháček

10. 9. 2018 12:28
Reklama

Na internetu se můžete dočíst o zpackané žádosti o ruku, která měla proběhnout skrze nového Spider-Mana od Insomniaců. Nešťastný příběh páru, jehož láska nevydržela dostatečně dlouho, nás ale primárně nezajímá. Marvel's Spider-Man toho totiž obsahuje o něco víc a pro nás hráče o něco zajímavějšího.

Kromě easter eggu, který by pochopil jen výše zmíněný pár, se jich ve hře skrývá pochopitelně více. Jenže kde pátrat? Svět je samozřejmě plný narážek, jedna hráče ale obzvláště zaujala. Objevila se na místní obdobě Twitteru.

Spider-Man na ní má asi 15 milionů fanoušků a je pochopitelné, že mu do zpráv bude chodit spousta textů, ať už slova chvály nebo pozitivní odezvy, nebo slova nenávisti. Nebo zdánlivě nesouvisející vzkazy.

Jeden takový přišel z účtu igTedPrice. „Hej, už jsi slyše, že Insomniac Games bude příští týden představovat svou novou hru?“ ptá se jeden z příznivců. Jenže to není ledajaký příznivec. Ted Price je totiž výkonným ředitelem Insomniac Games, tedy studia, které samozřejmě samotného Spideyho v letošním provedení stvořilo. A možná tak sám odkazoval na své vlastní skutečné kroky.

Jinými slovy bychom se tento týden mohli opravdu dozvědět o nové hře od vývojářů. Ti mají za poslední roky na kontě Sunset Overdrive, remake Ratcheta a Clanka, ale také relativně malou metroidvanii Song of the Deep. A v neposlední řadě též projekty pro virtuální realitu.

Je otázkou, jestli půjde rovnou o pokračování (a to spíše ne), anebo obecně o nějakou velkou hru, či spíše o něco malého. Zároveň je ale Spider-Man podzimní největší (a prakticky jedinou) exkluzivitou Sony, a je otázka, jak by se vydavatel k podobnému kroku stavěl, kdyby měla novinka vyjít i mimo vlastní konzole. To už jsou ale jen fabulace a my si musíme počkat, zda se z celé kazy nakonec vůbec něco vyklube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama