Krátká ukázka nového Leisure Suit Larry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krátká ukázka nového Leisure Suit Larry

Krátká ukázka nového Leisure Suit Larry

David Plecháček

David Plecháček

10. 9. 2018 09:33 1
Reklama

Adventurní série Leisure Suit Larry je starší, než mnozí naši čtenáři, a také starší, jak někteří autoři Hrej.cz včetně autora tohoto článku. První díl vyšel v roce 1987 a vepsal se pod kůži mnoha tehdejším hráčům. Uvidíme, jestli to samé dokáže třináctý díl s podtitulem Wet Dreams Don't Dry o jednatřicet let později.

Ačkoliv se jedná o samostatnou hru, bezprostředně navazuje na díl první. Ten opravdu vyšel už v roce 1987, dočkal se ale dvou remaků. V roce 1991, a pak především díky Kickstarteru v roce 2013. Tehdy jej s pomocí komunity přivedlo zpět studio Replay Games s pomocí původního autora, Ala Lowa.

Hra, stejně jako Lowe, zestárla, ale stále si zachovala část svého původního kouzla. Opět jsme se vrátili do osmdesátek, opět do kůže Larryho Laffera, který se (neúspěšně) pokoušel svést v parodii na Las Vegas kdejakou ženu. Do kůže proutníka se vrátíme i tentokrát a opět díky studiu Replay Games. Tentokrát však osmdesátky vystřídá moderní doba a s tím i nedílně spjaté technologie, jmenovitě obdoba místního Tinderu. Jak to jen může dopadnout?

To uvidíme 7. listopadu, kdy by hra měla vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama