Chystá se Halo 5 na počítače?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se Halo 5 na počítače?

Chystá se Halo 5 na počítače?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

10. 9. 2018 11:45 5
Reklama

Sérii Halo pravděpodobně nemusíme blíže představovat, jelikož Microsoftí exkluzivitu zná snad každý. A zatímco nový díl Infinite je momentálně ve vývoji a vyjde pravděpodobně příští rok, díl s číslovkou pět navštívil Xbox již v roce 2015. Dle posledních indicií to ale vypadá, že ani PC hráči nakonec nevyjdou zkrátka – Halo 5 totiž možná míří i na tuto platformu.

Chystá se Halo 5 na počítače?
i Zdroj: Hrej.cz

Naznačuje to nově zveřejněná krabička se hrou na Amazonu. Z té se vytratil dřívější nápis Only on Xbox One, který byl nahrazen hláškou Xbox One Console Exclusive. Tedy z hlášky „Jen na Xbox One“ došlo k úpravě na „Konzolově exkluzivní na Xbox One.“ Stejně upravené jsou i krabičky her ze série Forza nebo Quantum Break, vše tedy nasvědčuje tomu, že se počítačoví hráči opravdu dočkají této povedené akční hry, ačkoliv z oficiálních zdrojů zatím nemáme informaci, kdy k tomu dojde.

Těšíte se na port Halo 5: Guardians na počítače, nebo vám tato značka na PC nechyběla? Podělte se o názor v naší diskuzi. A pokud byste hru chtěli vyzkoušet na konzoli, můžete si ji pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama