Další bezplatný obsah pro Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další bezplatný obsah pro Sea of Thieves

Další bezplatný obsah pro Sea of Thieves

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 9. 2018 11:12 1
Reklama

Nepříliš kladně přijatá akční adventura Sea of Theives byla v době vydání kritizována především za nedostatek obsahu. Jak je poslední dobou stále častější, vývojáři neházejí flintu do žita, a pokouší se pošramocenou pověst napravit bezplatnými aktualizacemi.

Po rozšířeních The Hungering Deep a Cursed Sails se už 19. září mohou všichni hráči Sea of Thieves těšit na další přídavek s názvem Forsaken Shores. Chystané DLC otevře ve hře nový region The Devil’s Roar, který nabídne nebezpečné prostředí zalité lávou s vybuchujícími sopkami v pozadí. Kvůli všudypřítomné vroucí vodě přidají autoři do hry menší čluny, pomocí kterých se bezpečně přepravíte na břeh.

Dalším novým obsahem budou mise pro obchodníky. V nich budete přepravovat vzácné zboží, přičemž bude velice záležet na tom, v jakém stavu ho doručíte. Za rozbité lahve rumu, mokré látky nebo zvadlé rostliny vám nikdo nezaplatí. Vaše lodě budete moci vybavit i novou vlajkou, která okamžitě zviditelní vaši loď na mapě, pokud dostanete chuť na PvP souboje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama