Geralta si zahraje Henry Cavill
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geralta si zahraje Henry Cavill

Geralta si zahraje Henry Cavill

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 9. 2018 08:55 11
Reklama

Konec všem spekulacím, konečně známe jméno herce, který si v novém seriálu na motivy Zaklínače od Netflixu zahraje roli Geralta z Rivie. Po posledním updatu IMDB stránky se v hlavní roli objevilo jméno Henry Cavill. Pokud jste viděli některý z posledních supermanských filmů, jeho tvář jistě dobře znáte.

Už z minulosti víme, že Cavill měl zájem o tuto roli. Na rozdíl od jeho předchozích rolí ale bude muset dost změnit image. Jsme velmi zvědaví, jak bude ve finále jako Geralt vypadat. Na jeho odhalení si ale budeme muset ještě nějakou chvíli počkat. Zatím je to vůbec jediný potvrzený herec, který se v seriálu objeví. Na internetu už můžete nalézt některé náměty na plakát s Cavillovou tváří, ale ve všech případech se zatím jedná o fanouškovskou tvorbu.

Geralta si zahraje Henry Cavill
i Zdroj: Hrej.cz

Lauren S. Hissrich, která vede celé natáčení, k tomu řekla: “Bylo to vůbec naše první setkání. Neměli jsme ještě žádné skripty. Setkali jsme se před čtyřmi měsíci a nikdy nezapomenu na to, jakou vášeň tehdy předvedl. On JE Geralt. Vždycky jím byl. Jsem opravdu nadšená, že mohu Henryho Cavilla přivítat do zaklínačské rodiny.” Herec sám pak svoji roli potvrdil ještě na svém osobním instagramovém účtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama