Ubisoft dělá na nových The Settlers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft dělá na nových The Settlers

Ubisoft dělá na nových The Settlers

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

21. 8. 2018 12:45 6
Reklama

Pokud bychom se vás zeptali na to, která strategická značka vám v poslední době nejvíce chybí, jsme si jistí, že hned několik z vás by sáhlo po legendárních budovatelských The Settlers. A všem, kteří od posledního dílu Paths to a Kingdom teskní po pokračování, teď můžeme udělat velkou radost – chystá se totiž zbrusu nový díl.

Bude se jmenovat velmi jednoduše – The Settlers. Žádný podtitul, žádné číslo, čistě v duchu moderních trendů. Samotná hra se však pravděpodobně nebude příliš vzdalovat od kořenů série – a pokud nám nevěříte, můžete se na vlastní oči přesvědčit na nádherný stylizovaný trailer. Hra by měla vyjít na podzim příštího roku, a to na zatím blíže nespecifikované platformy.

Ubisoft však novým dílem se značkou ani zdaleka nekončí – vydá totiž také kolekci k 25. výročí značky, která bude obsahovat všech sedm regulérních dílů série, a to s příjemným faceliftem. Kupříkladu první díl, který je již teď dostupný na Uplay, dostal auto-save a nastavení klasického kontrolního schématu či rychlosti hry.

Celá kolekce vyjde 15. listopadu, jak ostatně hlásí i přiložený trailer. Těšíte se na budoucnost značky The Settlers? Nebojte se ozvat v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama