Metro Exodus děsí v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus děsí v novém traileru

Metro Exodus děsí v novém traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 8. 2018 08:26 5
Reklama

Vývojáři ze studia 4A Games se rozhodli, že nám v rámci Gamescom traileru ukáží krásy jejich nejnovější hry ze série Metro a zároveň nás trochu postraší. V některých částech bychom neřekli, že se vůbec koukáme na záběry z Metra, ale spíše z něčeho spojeného s Resident Evilem.

Zprvu to vypadá jako naprostá idylka. Vylidněná krajina, kolem pobíhají zvířátka a všude je klid. Ale jakmile se setmí, zdejší svět se mění na nevyzpytatelný dům hrůzy, ve kterém můžete narazit opravdu na cokoliv. Artyomova cesta přes ruské krajiny rozhodně nebude žádný med.

Metro Exodus bude jednou z prvních velkých her, která bude podporovat novou technologii jménem Ray Tracing v rámci Nvidia RTX. O této novince, která vývojářům umožní lépe pracovat s paprsky, se prý dozvíme více v následujících dnech.

Hra vychází 22. února, kdy se popere s tituly jako je Anthem a Days Gone, které vycházejí v ten samý den. Na konci traileru pak můžete vidět speciální Aurora edici, kterou si již nyní můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama