Just Cause 4 v dalších záběrech z hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 4 v dalších záběrech z hraní

Just Cause 4 v dalších záběrech z hraní

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 8. 2018 11:23 4
Reklama

Studio Avalanche se podělilo o dalších pár minut z pokračování jejich šílené akční série Just Cause. Rico Rodriguez zase dostane do rukou nějaké nové hračky, které mu poslouží při boji se zdejšími zločinci. Spolu s tím ve hře bude mít společníka a zároveň nepřítele. Přírodní katastrofy mu mnohdy mohou ulehčit práci, na druhou stranu ale dokáží pokazit den.

Aby Rico předešel újmě od tornáda, bude mít k dispozici obrněný Storm Chaser. V traileru můžeme vidět, že toto vozidlo opravdu nic nezastaví. Zatímco Rico pronásleduje tornádo, musí se vypořádávat i s nepřáteli. Organizace Black Hand ho nemá zrovna v lásce. Těsně před jejich základnou se ale tornádo zastaví, protože mají větrná děla. Ano, zní to absurdně, že něco takového zastaví tornádo na místě, ale to je prostě Just Cause. Úkol je tedy jasný. Zničit děla a nechat tornádo, ať si se základnou trochu pohraje.

Celé to samozřejmě doprovází efektní akce a komentář jednoho z vývojářů. Svým hákem se můžete zachytit opravdu za cokoliv, třeba za drona. Každá z vašich zbraní pak bude mít dva režimy střelby.

Také přišla řeč na novou technologii Apex, která jim otevřela nové možnosti. Každá věc, kterou tornádo pohltí, má svoji vlastní trajektorii počítanou v reálném čase. Po stránce grafiky nám to ale zatím připadá docela podobně jako třetí díl, tak alespoň doufáme, že při vydání poběží o něco lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama