Beta Battlefieldu V na začátku září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Battlefieldu V na začátku září

Beta Battlefieldu V na začátku září

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 8. 2018 16:45 9
Reklama

DICE, potažmo EA, opakují s nadcházejícím druhoválečným Battlefieldem stejný postup jako v případě dva roky starého Battlefieldu 1. I ten se dočkal několika uzavřených alfa testů, aby na ně navázala otevřená beta. Obdobného přístupu se tedy dočkáme i v případě Battlefieldu V, jehož otevřená beta se konečně dočkala přesného data spuštění.

Ta začne 6. září pro širokou veřejnost. Pokud si hru předobjednáte, případně jste předplatiteli věrnostních programů EA (Origin Access Premier, Origin Access Basic, EA Access), do bitvy se budete moci zapojit už o dva dny dříve, tedy 4. září. Dostupná bude na všech třech hlavních platformách, tzn. PS4, Xbox One i PC. DICE se zatím nevyjádřilo, jak dlouho bude beta probíhat, po zkušenostech z před dvou let čekáme něco mezi pěti až sedmi dny. Co se týče obsahu, tak ten by měl být s ohledem na to, že se jedná o krátkodobé testování, dostačující. Beta nabídne dvě mapy, Rotterdam a zasněženou Artic Fjord. Obě budou hratelné jak v módu Conquest, tak i ve vylepšených operacích, které pro letošek nesou název Grand Operations.

Co vy, zapojíte se do testování? Těšíte se vůbec na Battlefield V? Nás v roce 2016 beta Battlefieldu 1 tak namlsala, že hru jsme zakoupili ještě před launchem a hrajeme ji dodnes. Battlefield V vychází 19. října, vy si ho můžete předobjednat na Xzone.cz. A pokud si nejste jisti, jak se vám druhá světová válka od DICE bude zamlouvat, můžete si krom hraní bety přečíst naše květnové preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama