Fyzika Tank Mechanic Simulator ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fyzika Tank Mechanic Simulator ve videu

Fyzika Tank Mechanic Simulator ve videu

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

20. 8. 2018 11:00
Reklama

Slyšeli jste někdy o studiu Degenerals? Pravděpodobně ne, pokud se vám však rozzáří oči při jakémkoliv pohledu na tank (samozřejmě se bavíme o vozidle, ne o tanku pivním), možná pro vás tohle indie studio o celkové velikosti čtyř lidí má opravdovou lahůdku.

Jmenuje se Tank Mechanic Simulator a jeho premisa je poměrně jednoduchá, leč velmi zajímavá. Ve hře figurujete jako majitel muzea tanků, jehož úkolem je nacházet zničené či opuštěné tanky, a dodat jim zpět lesk a slávu z let minulých. Ve většině případů se pro tankový nález budete muset brodit opravdovým bahnem, což právě ukazují demonstrační videa, na kterých je zachyceno jak hledání ve starém Jeepu, tak hezky s lopatou a na vlastní pěst. Pokud se vám zdá, že hra není příliš hezká ani plynulá, máte samozřejmě pravdu – tvůrci totiž záběry bohužel tvořili na low-endovém PC se starým čtyřjádrem a grafickou kartou z roku 2012.

Ačkoliv hra svým vzezřením a zálibou v blátě zdánlivě připomíná Spintires, ve skutečnosti má blíže spíše k Car Mechanic Simulator, ve kterém své stroje také rozebíráte na prvosoučástky. Pokud ale tvůrci své sliby dodrží, kromě hledání a opravování se dočkáme také jednodušších bitev, které by tento titul určitě ozvláštnily.

Tank Mechanic Simulator vychází pouze na PC, a to v programu Early Access, kde jej budete moci zakoupit již 31. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama