Na Switch míří další várka indie her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch míří další várka indie her

Na Switch míří další várka indie her

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 8. 2018 15:29
Reklama

Nintendo nás dnes zahrnulo poctivou várkou nových informací o indie titulech mířících na Switch. Ve více než dvacetiminutovém videu, které najdete pod novinkou, bylo oznámeno několik nových her, případně datum vydání u těch, které na přenosné konzoli už delší dobu očekáváme. A teď se podíváme na ty nejzajímavější z nich.

Morphies Law je multiplayerová akce pro osm hráčů, ve které se při utrženém zásahu zmenšujete, zatímco váš soupeř roste a naopak. Stejně jako nová strategie s názvem Bad North, ve které se bráníte vikingským válečníkům, bude Morphies Law ke stažení ještě dnes večer.

Dalším titulem přístupným už odedneška je Prison Architect. Hra vychází v základní verzi, přičemž DLC bychom se měli dočkat ještě letos na podzim. S portem pomáhají vývojáři z 11 bit studios, kteří na Switch chystají i hru z vlastní stáje – This War of Mine, která by měla vyjít v průběhu listopadu.

Dojde i na vesmírnou střílečku Everspace, plošinovku Monster Boy and the Cursed Kingdom, karetní hru Slay the Spire, sportovní Windjammers, jejíž druhý díl byl právě oznámen pro Switch a PC a svého portu se příští rok dočká také sedm let stará Terraria.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama