Na Switch dorazí Gear.Club Unlimited 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch dorazí Gear.Club Unlimited 2

Na Switch dorazí Gear.Club Unlimited 2

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 8. 2018 15:12
Reklama

Jste typem hráče, který rád hraje závodní hry na cestách? Tak v tom případě vás určitě netěší současné portfolio tohoto typu her na konzoli Nintendo Switch. Krom exkluzivního Mario Kart Deluxe 8 absentuje na tomto přenosném systému výraznější závodní hra. Jedním z nadějných projektů byl i Gear.Club Unlimited, který vyšel na konci minulého roku.

Bohužel nedopadl podle očekávání, v recenzích si odnášel pouze lehce nadprůměrná hodnocení. Nicméně vývojáři tuší, že mají dostatečný prostor ke zlepšení, navíc jak už jsme zmínili, na Switchi nevládne v závodních žádná extrémní konkurence. Z těchto důvodu pak dává oznámení sequelu smysl.

A co nového tedy Gear.Club Unlimited 2 přinese? Zazávodit bychom si měli v několika různých prostředích, od hor k přírodním parkům až k pobřežním oblastem. Na výběr bude z 250 různých závodů, které se budou rozprostírat na silnicích o délce 3000 km. Na nich se budeme projíždět až v 50 plně licencovaných autech včetně takových kousků jako jsou Porsche 817 Boxster, Dodge Viper nebo McLaren 720s. Titul by měl vyjít ještě do konce tohoto roku, a to jak v digitální, tak i fyzické podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama