Vývoj Diabla III pro Switch trval 9 měsíců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Diabla III pro Switch trval 9 měsíců

Vývoj Diabla III pro Switch trval 9 měsíců

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 8. 2018 13:58 3
Reklama

O tom, že Diablo III vyjde letos na podzim i na Switchi jsme vás už informovali ve středeční noční novince. Oficiální oznámení předběhl neplánovaný únik z webu Forbes, po němž nastal v herní komunitě takový poprask, že Blizzard raději rovnou přiznal barvu. Nyní se dozvídáme několik dalších střípků informací, které poskytl producent Pete Stilwell serveru Kotaku.

Stilwell prozradil, že portování hry na Switch zabralo zhruba devět měsíců. Byl to dle jeho slov poměrně snadný proces, největší výzvou ovšem byla grafika. Zároveň zmínil, že vývoj hry pro Switch mělo velmi dobrý vliv na vztahy Blizzardu a Nintenda, což by do budoucna mohlo vést k portování dalších titulů. Že bychom se nakonec přeci jen dočkali Overwatch na Switchi?

Diablo na Switchi vyjde v takzvané Eternal Collection, tedy s veškerým dodatečným obsahem. |Mimo to se majitelé konzole od Nintenda mohou těšit na exkluzivní předměty, jako je Ganondorfova zbroj ze série The Legend of Zelda. Samozřejmostí bude i kooperativní multiplayer pro 4 hráče, ať už na jedné obrazovce, bezdrátově napříč čtyřmi zařízeními nebo skrz on-line služby Nintenda.

K plánovanému vydání hry se vyjádřil i prezident americké pobočky Nintenda Reggie Fils-Aime. Ten uvedl, že partnerství se společnostmi, jako je Blizzard, je skvělou příležitostí, jak hráčům nabídnout jejich oblíbený obsah. Díky vlastnostem Switche se nyní budou moci na výpravu do světa Sanctuary vypravit kdykoli a kdekoli. Spoluzakladatel a výkonný ředitel Blizzardu Mike Morhaime si zas pochvaluje, že přítomnost hry na Switchi ještě více rozšíří komunitu věrných fanoušků série. Verzi pro Switch bychom měli vidět na letošním Gamescomu, konkrétní datum vydání bohužel zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama