Spyro Reignited Trilogy se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spyro Reignited Trilogy se opozdí

Spyro Reignited Trilogy se opozdí

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 8. 2018 10:26 5
Reklama

Po loňském návratu Crashe Bandicoota, tedy alespoň v podobě remasteru/remaku původních tří dílů, se letos dočkáme podobného comebacku i v případě dráčka Spyra. Ten ale bohužel dorazí o něco později, než bylo dosud v plánu.

Spyro Reignited Trilogy, soubor tří prvních her s oblíbeným hrdinou v hlavní roli, měl původně vyjít 21. září. Vývojáři ze studia Toys for Bob ale nyní uvedli, že se vydání posouvá. Nový termín je stanoven na 13. listopadu. Informace byla zveřejněna na oficiálním blogu.

“Snažíme se vydat hru v co nejlepší podobě, proto jsme se rozhodli o posunutí termínu vydání. Opravdu jsem doufal, že budete zachraňovat draky a pražit Rhynocse dříve, ale trilogie potřebuje ještě trochu víc lásky a péče. Víme, že až v listopadu budete prozkoumávat Dragon Realms a Forgotten Worlds, uznáte, že se vyplatilo počkat o trochu déle,” uvedl v příspěvku šéf studia Paul Yan.

Hra vyjde na PlayStation 4 a Xboxu One, na blížícím se Gamescomu bude k dispozici hratelná verze. V nedávné minulosti se objevily informace o tom, že na disku se hrou bude fyzicky přítomný pouze první díl, zbylé dva bude potřeba stáhnout. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama