Známe všechna data vydání TWD S04
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe všechna data vydání TWD S04

Známe všechna data vydání TWD S04

Marek Selinger

Marek Selinger

16. 8. 2018 14:25 1
Reklama

Epizodická adventura The Walking Dead je tu s námi již od roku 2012, kdy započal příběh Clementine a Leeho. Od té doby jsme se dočkali kompletních tří sérií i několika drobných odboček, někdy s vyšší či menší kvalitou. Právě toto úterý odstartovala poslední část dobrodružství kdysi drobné holčičky, avšak dnes už vyspělé dívky, která si musela projít celou řadou těžkých momentů, aby ve světě, kde se pohybují mraky nakažených, dokázala přežít.

Závěrečná čtvrtá sezóna bude mít na rozdíl od těch předchozích pouze čtyři epizody, čemuž odpovídá i snížená cenovka. Nicméně pokud máte první epizodu již za sebou, určitě oceníte včerejší zprávu samotných vývojářů, kteří nezvykle zveřejnili data vydání všech zbývajících epizod. Dříve jsme byli spíše zvyklí na to, že vývojáři uváděli datum pouze nadcházející epizody, proto nás toto oznámení mile potěšilo. V pořadí druhý díl závěrečné série vyjde 25. září a ponese podtitul „Suffer the children“, což pro Clementine (nebo možná AJ) nevěstí nic dobrého. Následně se 6. listopadu dočkáme vydání epizody „Broken Toys“, aby více než šestileté putování Clementine ukončil 18. prosince příběh s názvem „Také us back“, což je mimochodem název songu, který hrál na úplném konci první sezóny. Že bychom se dočkali jakéhosi Déjà vu? To uvidíme těsně před Vánoci.

Známe všechna data vydání TWD S04
i Zdroj: Hrej.cz

A co vy, už jste rozehráli čtvrtou sezónu, nebo už vás svět The Walking Dead přestavil bavit? Na vaše příspěvky se budeme těšit v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama