Ženy obohacují Super Seducer 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ženy obohacují Super Seducer 2

Ženy obohacují Super Seducer 2

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

16. 8. 2018 13:10 1
Reklama

Randící simulátory nás pravděpodobně neomrzí, kouzlo prapodivných hereckých výkonů, ruských přízvuků a bizarních situací prostě dokonale funguje. Náš oblíbený Super Seducer Richard La Ruina, který k nám brzy opět promluví skrze pokračování, do toho jde opravdu po hlavě.

Rozpočet pro druhý díl je desetkrát větší než pro ten první, v novém traileru si však můžete povšimnout toho, že ve scénách, kde La Ruina (opravdu jsme si to příjmení nevymysleli) vysvětluje, kde jste udělali chybu, je jen čtyřikrát více žen než na posteli z prvního dílu. Zbylý budget tedy zákonitě musí putovat do jiných míst – po letmém pohledu zjišťujeme, že na najmutí opravdových herců to ani tentokrát nestačilo, došlo ale k přidání ženské perspektivy.

Zástupkyně jemného pohlaví by totiž v sequelu měly být vykresleny jako silné individuality, což vypovídá o totální změně přístupu oproti dílu prvnímu. Na dvojce pracuje více než 70 žen, mezi kterými nechybí ani kaskadérka Jolie Lennon z Wonder Woman a herečka Rachel Warren, známá z dramatu Maminčin seznam. Ta si Super Seducer 2 pochvaluje jako cenný výukový nástroj pro ženy i muže, snad se tedy opět dozvíme něco nového a užitečného.

Super Seducer 2 vyjde již 12. září, hra se bude prodávat exkluzivně na Steamu, a to za 13 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama