Gamescom Awards odhalily nový titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gamescom Awards odhalily nový titul

Gamescom Awards odhalily nový titul

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 8. 2018 09:18
Reklama

Jako na většině veletrhů se budou i na letošním Gamescomu udělovat ceny pro hry v několika různých kategoriích. V každé z nich jsou maximálně 3 tituly a do některých se dostaly jen dva. Dnes byl zveřejněn seznam nominací a krom očekávaných kousků se objevil i tajemný Project Mephisto, který najdeme v kategorii “Nejlepší hra pro konzoli PlayStation 4”. Že by si Sony přeci jen nechala něco i pro evropské fanoušky?

Nejásejme ale předem. Může to být opravdu cokoliv. Představu bychom si mohli udělat alespoň podle studia, které na něm pracuje, ale ani to nám nebylo odhaleno. Vedle toho se do stejné kategorie dostal i nový Assassin’s Creed a Spider-Man. Objeví se ale i tituly, o kterých jsme docela dlouhou dobu neslyšeli jako je třeba Anno 1800. To je nominované rovnou ve třech kategoriích. Pokud by vám tato strategie nestačila, můžete se těšit i na Total War: Three Kingdoms.

Mezi nominovanými tituly najdeme i českou stopu. Do kategorie nejlepší mobilní hry se probojoval Shadowgun od studia Madfinger Games, o jehož úspěchu jsme psali minulý měsíc. Konkuruje jim pouze Hyperdrome od Travian Games. Pokud si chcete prohlédnout kompletní seznam nominovaných her a kategorií, není nic jednoduššího než zamířit na oficiální stránky Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama