Na podzim vyjde My Little Riding Champion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na podzim vyjde My Little Riding Champion

Na podzim vyjde My Little Riding Champion

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

16. 8. 2018 15:35 1
Reklama

Je to již rok od chvíle, kdy Bigben ve spolupráci s Toplitz Productions oznámil ultimátní koňskou hru My Little Riding Champion. Hra měla původně vyjít v prvním čtvrtletí tohoto roku, po odkladu se však na pultech obchodů objeví až na podzim.

Titul je tedy nově cílen i proti Red Dead Redemption 2, všichni však svorně věříme, že My Little Riding Champion v tuhé konkurenci obstojí. Oproti gigantu od Rockstaru totiž hra nabízí opravdu komplexní management koně, který zahrnuje nejen projížďky po otevřeném světě, ale i závody, denní péči, navazování emočního pouta, a dokonce i tuning koně.

Na podzim vyjde My Little Riding Champion
i Zdroj: Hrej.cz

Doufejme tedy, že i jízdní model vašeho hřebce bude konkurovat velikánům v oboru, a My Little Riding Champion se na trhu neztratí. Jak již bylo řečeno, hra vychází na podzim, a to na PC, Xbox One a PlayStation 4. Verze na Switch by měla přijít později.

Těšíte se na okamžik, kdy budete jemnými krouživými pohyby hřebelcovat svoji udatnou, blyštivou klisnu? Nebojte se o váš entusiasmus ohledně My Little Riding Champion podělit v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama