Fallout 76 nebude podporovat cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 nebude podporovat cross-play

Fallout 76 nebude podporovat cross-play

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 8. 2018 09:54 4
Reklama

Bethesda se v poslední době začala věnovat propojení hráčů skrz všechny dostupné platformy. Obzvlášť viditelné to je v případě The Elder Scrolls Legends, u kterého by nemusela vyjít verze pro PlayStation 4 právě kvůli tomu, že Sony nepodporuje cross-platform hraní. Podobně je to i u letos představeného TES Blades, ale nový Fallout se bude drž tradičních postupů.

Pete Hines absenci cross-playe ve Falloutu 76 potvrdil na svém osobním twitterovém účtu. Todd Howard pak v interview pro GameStar.de řekl, že u většiny jejich her chtějí propojit opravdu každou platformu, ale momentálně to není možné. “Sony není tak nápomocná, jak bychom si všichni přáli,” řekl Howard. K tomu se vyjádřil i Shawn Layden ze Sony. Jejich společnost je nakloněna tomu najít řešení ohledně cross-playe, které bude přijaté a pochopené jejich komunitou a zároveň podpoří jejich firmu jako takovou.

Problémy se týkají hlavně vydání TES Legends na PS4. Pete Hines o tom mluvil na QuakeConu. “Stále jednáme se všemi partnery, ale některé podmínky jsou takřka nesplnitelné. Nemůžeme si dovolit udělat verzi hry, která bude propojená s ostatními a pak speciálně jednu pro platformu, která zůstane ostatním uzavřena. To je v rozporu s tím, co se hrou zamýšlíme.”

U Falloutu 76 se tedy tyto problémy řešit nebudou, ale jsme velmi zvědaví, jak půjde vyjednávání v případě TES Blades. Jaký máte názor na cross-platform hraní vy? Jste radši, když ho hra podporuje nebo vás to nechává chladnými? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama