Diablo III na podzim vyjde na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo III na podzim vyjde na Switchi

Diablo III na podzim vyjde na Switchi

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 8. 2018 20:22 1
Reklama

Dlouhodobé spekulace se konečně potvrdily. Diablo III po více než šesti letech od svého vydání letos na podzim zamíří i na Nintendo Switch. Možná si ještě pamatujete na příspěvek na Twitteru s lampičkou ve tvaru hlavy Diabla, kterou někdo rozsvítil a zhasnul. Inu, nyní už víme, že nešlo jen o náhodu.

Zpráva měla údajně být oficiálně zveřejněna až zítra, došlo ale k předčasnému úniku na webu Forbes. Článek byl sice rychle stažen, internetovou mašinérii ale není tak jednoduché zastavit. V tuto chvíli máme k dispozici jen velmi kusé informace, dost možná je příští dny s ohledem na blížící se Gamescom rozšíří.

Diablo III by na hybridní konzoli od Nintenda mělo vyjít letos na podzim, a to v kompletní edici. Kromě základní hry tedy dostaneme i rozšíření Reaper of Souls a Rise of the Necromancer. Mimo to by se majitelé Switche měli dočkat i speciální zbroje, díky níž budou ve hře vypadat jako Ganondorf ze série The Legend of Zelda.

I na Switchi si budete moci užít kooperativní multiplayer, a to hned ve třech variantách. Buď až ve čtyřech na jedné konzoli, případně ve čtyřech klasicky online. A nebo, pokud se sejdete se třemi dalšími kamarády, kteří mají Switch, můžete hrát společně i bez připojení k internetu. Hra by při vydání měla stát 60 dolarů, tedy plnou cenu AAA titulu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama