Dark Souls Remastered na Switchi v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls Remastered na Switchi v říjnu

Dark Souls Remastered na Switchi v říjnu

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 8. 2018 08:48
Reklama

Dark Souls Remastered vyšly na „velkých“ platformách už koncem května a původní plán byl, že tehdy se objeví i na Nintendu Switch. Bohužel Bandai Namco v předstihu oznámilo, že verze pro hybridní konzoli nabírá zpoždění a vyjde někdy v průběhu léta. Pokud jste počítali s tím, že se do Lordranu podíváte ještě o prázdninách, budeme vás ale muset zklamat.

Verze pro Switch konečně dostala svůj termín vydání a ten připadá na 19. října letošního roku. V tu dobu také na trh dorazí doprovodná amiibo figurka Solaira z Astory. Ještě před vydáním by i na Switchi měl proběhnout síťový test, jako tomu bylo u jiných platforem.

Co se týče technických specifikací, Dark Souls Remastered nabídnou v dokovacím režimu rozlišení 1080p, v handheldu pak 720p. V obou případech hra poběží ve 30 fps. Pokud máte zálusk na nějaké to PVP, budete si jej moci užít až v šesti hráčích naráz v rámci dedikovaných serverů.

PS4 verze Dark Souls Remastered si v naší recenzi odnesla hodnocení 3/5 s tím, že se sice pořád jedná o vynikající titul, ale remaster by rozhodně mohl být lepší. Na verzi pro Switch jsem osobně velmi zvědavý, ačkoli mi odklad a představa ovládání hry na miniaturních analogových páčkách moc důvěry nedodávají. Jak jste na tom vy? Plánujete hrát Dark Souls na Switchi? Podělte se s námi v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama