Beta Blackoutu startuje za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Blackoutu startuje za měsíc

Beta Blackoutu startuje za měsíc

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 8. 2018 08:47
Reklama

Po tom, co proběhla klasická multiplayerová beta Call of Duty Black Ops 4, se konečně začalo mluvit i o připravovaném módu Blackout, který v letošním díle nahradí singeplayerovou kampaň. Není to nic jiného než zdejší forma velmi populárního módu battle royale. Jako první se do testování budou moci zapojit hráči na PlayStationu 4 a to už 10. září.

Kdy dojde na ostatní platformy? Přesné datum zatím není potvrzené, ale jestli to bude jako v případě předchozí bety, následující týden by měl Blackout dorazit i na ostatní platformy, tedy PC a Xbox One.

Skrz sociální sítě Call of Duty také bylo oznámeno, že už v betě budou dostupné režimy pro jednoho, dva a čtyři hráče. V tomto ohledu Blackout přebírá principy z her jako Fortnite nebo PUBG. V jedné věci za nimi ale bude zaostávat. Ve většině současných battle royale her se mezi sebou řeže 100 hráčů najednou. Blackout by měl nabídnout pouze 64 hráčů.

Pokud jste se zapojili do předchozí betaverze, tak ji ani nemusíte odinstalovávat. Při startu Blackoutu se jen aktualizuje a vy nebudete muset stahovat všechny soubory zase od začátku. Vydání plné verze pak připadá na 12. října na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama