TW: Three Kingdoms v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TW: Three Kingdoms v novém traileru

TW: Three Kingdoms v novém traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

14. 8. 2018 13:15
Reklama

Vydání dalšího dílu historických strategií ze série Total War se sice o nějaký pátek opozdí, ale čekání si alespoň můžete zpříjemnit novým trailerem. Uvidíte v něm záběry přímo z enginu hry a vůbec poprvé se ukázala mapa kampaně.

Ve videu jsou kombinované části, kdy se představuje mapa spolu s cutscénami. Three Kingdoms se odehrává během jednoho z nejkrvavějších období v celé historii Číny, kdy byla země rozdělena mezi dynastie Šu, Wei a Wu. Všechny strany bojovali o post císaře.

Oproti předchozím dílům Total War si můžete ze záběrů všimnout, že Three Kingdoms bude o něco barevnější. Do značné míry se liší i krajina. Vývojáři těmito změnami chtějí vystihnout unikátní topografii Číny. Mapa samotná vypadá také mnohem více animovaná a detailnější než dříve.

Vývojáři mimo to oznámili, že ve hře budou dva módy kampaně. První je přesně takový, jak jsou fanoušci zvyklí. Bude se držet historické předlohy a převypráví příběh co možná nejvěrnější formou. Další je mód Romance. V něm mají hrdinové dynastií mocné schopnosti a příběh se spíše inspiruje Romancí o Třech královstvích, jejímž autorem je Luo Kuan-čung.

Total War Three Kingdoms mělo vyjít ještě do konce letošního roku, ale nakonec se datum vydání muselo posunout až na jaro toho příštího. Přeobjednat si ho můžete již nyní na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama