Stáhněte si akční Insurgency zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si akční Insurgency zdarma

Stáhněte si akční Insurgency zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 8. 2018 13:13 5
Reklama

Staré rčení praví, že zadarmo je i ocet sladký. Tedy ne že by hra Insurgency byla příslovečným octem, přeci jen je tahle taktická multiplayerová střílečka skvěle hodnoceným titulem, který se již brzy dočká pokračování. A možná právě proto je nyní na Steamu k dispozici zcela zdarma.

Insurgency vychází z komunitního modu Insurgency: Modern Infantry Combat pro Half-Life 2 a o její vývoj se postaralo studio New World Interactive. Hra vyšla počátkem roku 2014 na PC, Mac a Linux a nabízí kompetitivní i kooperativní režimy ve velmi hojném počtu. Insurgency původně zkoušela své štěstí na Kickstarteru, kampaň požadující 180000 dolarů však nebyla úspěšná. I přes velmi trnitý vývoj, provázený nedostatkem financí se však titul v roce 2013 dostal do early accessu a komunitní zpětná vazba pomohla k úspěšnému vydání.

V uplynulých dnech proběhl betatest pokračování s podtitulem Sandstorm, který vyměnil engine Source za Unreal Engine 4 a kromě PC, kde je vydání v plánu na letošní září, se v první polovině příštího roku podívá i na konzole. Pokud si chcete první Insurgency zahrát, zamiřte na Steam, kde je v tuhle chvíli hra k dispozici zdarma a pokud si ji aktivujete, zůstane vám už napořád. Akce potrvá do 15. srpna. Pokračování si v současné době můžete na Steamu předobjednat za necelých 24 dolarů, tedy něco přes 500 korun. Máte se hrou nějaké zkušenosti? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama