Dočkáme se DiRT Rally 2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočkáme se DiRT Rally 2?

Dočkáme se DiRT Rally 2?

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 8. 2018 14:36 3
Reklama

Už to jsou více než tři roky, co všechny příznivce těžkého a nesmlouvavého rallyového závodění potěšilo vydání DiRT Rally. Od té doby jsme se dočkali jednoho dalšího dílu z této dlouholeté série (samozřejmě pokud budeme brát sérii DiRT jako následovníka Colin McRae her) s číslovkou 4, který vyšel v červnu minulého roku. Nyní se spekuluje, že Codemasters vyvíjí DiRT Rally 2.

To totiž naznačil Phil Mills, bývalý navigátor známého jezdce Pettera Solberga a vítěz šampionátu WRC z roku 2003. Mills na svůj Facebook nasdílel fotografii z nahrávání rozpisu „nové a neoznámené rally hry“. Po krátké chvíli byla fotka smazána, ale jak už to v těchto případech, fanoušci ji zaznamenali a nahráli na známý server reddit. Zde se rozjely spekulace, zdali by tato informace mohla opravdu potvrdit pokračování hry, která byla oceňována pro svojí úroveň realismu. A podle všeho to tak opravdu je, nýbrž fotku hráči porovnali s fotkou, která byla uveřejněna před vydáním původní hry, a světe div se, obě fotografie jsou téměř totožné. Znamená to tedy, ze Codies vyvíjí DiRT Rally 2? Už to tak vypadá.

Dočkáme se DiRT Rally 2?
i Zdroj: Hrej.cz

Tuto teorie přiživuje další vyjádření Millse, který tvrdil, že tato „nová a neoznámená rally hra“ vyjde na začátku příštího roku, a představena bude už během několika nadcházejících týdnů. Samotný titul popsal jako velice zábavný a velmi blízký realistickému požitku ze závodění. Samozřejmě je možné, že Mills mluví o úplně jiné hře, než je DiRT Rally 2, ale že by hlas navigátora byl nahráván v jedné a té samé místnosti jako v případě prvního DiRT Rally? Tomu se nám úplně nechce věřit. Také připadá v úvahu vydání DiRT 5, ale pokud Mills mluví o realistické rally hře, tak k této definici má přeci je blíž díl z roku 2015 než ten s číslovkou 4. Samozřejmě je nutno zmínit i jistou komunikační nešikovnost Millse, za daný příspěvek ho v Codemasters určitě nepochválí.

Tak či tak, v sérii DiRT se něco děje a my bychom se brzy měli dozvědět co přesně. A co vy, přáli byste si pokračování na realismus zaměřeného DiRT Rally 2, nebo se vám zamlouval casual hráčům otevřený DiRT 4? Dejte nám vědět v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama