Crystal Dynamics otevírá novou pobočku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crystal Dynamics otevírá novou pobočku

Crystal Dynamics otevírá novou pobočku

Martin Nahodil

Martin Nahodil

14. 8. 2018 08:14 5
Reklama

Ve studiu Crystal Dynamics se sice horlivě pracuje na dokončení Shadow of the Tomb Raider, ale spolu s tím se kolem něj dějí další zajímavé věci. Protože se jim v minulých letech dařilo dobře, mohou si dovolit otevřít novou pobočku v Severní Americe. Konkrétně se nachází ve státě Washington a bude spolupracovat na doposud největším projektu studia.

Crystal Northwest je popisované jako plnohodnotné rozšíření Crystal Dynamics a v budoucnu se bude zaměřovat především na vývoj nových technologií. V současnosti by v něm už měli probíhat práce na připravovaném Avengers projektu, na který jsme čekali už na letošní E3, ale stále zůstává zahalen tajemstvími. Pro některé fanoušky je to ale na druhou stranu zklamání. Spekulovalo se totiž o tom, že v rámci nového přírůstku ke studiu započnou práce na oživení značky Gex, na které Crystal Dynamics pracovalo na konci minulého tisíciletí. Nic takového ale bohužel zatím v plánu není.

Do týmu Crystal Northwest se přidalo hned několik zkušených vývojářů včetně Vincenta Napoli, který pracoval jako designér soubojů u posledního God of War. Dále tam najdete designéra Dead Space 3, Bena Wanata. Spolu s ním se přidal i bývalý producent a designér z 343 Industries, David Fifield. Celý tým samozřejmě čítá mnohem více členů. Dokonce se podařilo přetáhnout i zaměstnance studií Naughty Dog nebo Pixar.

“Naše nové přírůstky reprezentují naši angažovanost pro nejambicióznější projekt, na kterém jsme kdy pracovali. Budeme se i nadále věnovat růstu, který probíhá už několik let a hodláme hráčům přinést co možná nejlepší zážitek ze světa Avengers,” řekl Ron Rosenberg, který v Crystal Dynamics působí na pozici vedoucího studia.

Na nové hry od Marvelu jsme opravdu natěšení, ale už by to chtělo ukázat víc, než krátký a nic moc neříkající teaser. Přeci jenom je to už více než rok, co byla spolupráce mezi Marvelem a Square Enixem oznámena. Doufáme, že to nakonec dopadne dobře, protože v tomto ohledu stále za konkurencí v podobě DC Comicsu dost zaostává.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama