Vývojáři SotTR se Spider-Mana nebojí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři SotTR se Spider-Mana nebojí

Vývojáři SotTR se Spider-Mana nebojí

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 8. 2018 12:32 5
Reklama

Asi budete souhlasit s tím, že každoroční časový plán herního průmyslu není úplně šťastný. Pár silných jarních vlaštovek vystřídá totálně mrtvé léto, aby se s prvním zafoukáním ze strnišť zničeho nic všechny firmy zbláznily a až do prosince chrlily své nejočekávanější tituly. Letošní podzim nebude výjimkou a hned na počátku sezóny se potkají dvě očekávané hry.

Řeč je o Spider-Manovi, který vychází 7 září, a o Shadow of the Tomb Raider, jenž se na našich obrazovkách objeví o týden později. Server COGconnected se v rozhovoru zeptal šéfa vývoje druhé jmenované hry, Daniela Bissona, a jejího hlavního scenáristy Jima Murraye, jestli se střetu s pavoučím mužem obávají. Podle očekávání odpověděli záporně.

„Spider-Mana se nebojím. Pracují na něm moji přátelé, takže mám radost i za ně a důležité je, že tohle je skvělý rok pro hráče. Navíc si myslím, že naše hry dokáží koexistovat. Poskytují odlišné zážitky. Jeden je hodně o pohybu po městě a podobných věcech, naše hra je o prozkoumávání a hledání věcí, které činí život zvláštním,“ uvedl Bisson. Jeho kolega pak doplnil, že jen jedna ze zmiňovaných her v sobě má Laru Croft.

Letošní podzimní sezóna bude opět patřit k těm nabitějším, kromě Spideyho a Lary na naše obrazovky míří nový Assassin‘s Creed, další Call of Duty a Battlefield, Destiny 2: Forsaken nebo Fallout 76. A pak také taková maličkost jménem Red Dead Redemption 2. Plánujete si některou z těchto her pořídit hned během vydání? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama