The Initiative nabírá zkušené vývojáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Initiative nabírá zkušené vývojáře

The Initiative nabírá zkušené vývojáře

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 8. 2018 11:28
Reklama

Microsoft se letos na E3 pochlubil akvizicí několika studií a také založením studia zbrusu nového. Nese název The Initiative a sídlí v kalifornské Santa Monice. Co se v jeho kancelářích kutí zatím nevíme, z posledních informací je ale zřejmé, že tým nabírá talentované a zkušené vývojáře.

Šéf studia Darrell Gallagher (který má sám více než dvacet let zkušeností z firem, jako je Sony, Rockstar, THQ, Square Enix nebo Activision) se na LinkedInu podělil o informace, že řady The Initiative rozšiřuje jeden z hlavních producentů God of War Brian Westergaard, a také Christian Cantamessa, který v Rockstaru pracoval na Red Dead Redemption.

Mimo těchto dvou vývojářů se k The Initiative připojují také Daniel Neuburger a Lindsey McQueeney (ex Crystal Dynamics), Blake Fisher (ex Microsoft) a Annie Lohr, která pracovala například v Respawn Entertainment nebo v Riot Games. Gallagherův příspěvek z LinkedInu sice později zmizel, někteří z vývojářů ale už na svých profilech vyplnili nové pracovní pozice.

Je zřejmé, že se v The Initiative setká množství zkušených vývojářů s bohatými portfolii. Doufejme, že je to první krok k tomu, aby Microsoft pod svými křídly produkoval co největší množství kvalitních her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama