Let it Die po dvou letech vyjde i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Let it Die po dvou letech vyjde i na PC

Let it Die po dvou letech vyjde i na PC

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 8. 2018 13:08 8
Reklama

Pamatujete si ještě free-to-play „Souls“ titul Let it Die z konce roku 2016, na kterém pracoval slavný Suda51? My taky ne. Bizarní mix akčního RPG a rogue-like prvků byl až dosud dostupný jen na PlayStation 4, nyní ale míří i na PC.

Informaci přinesl server GameSpot, který zároveň uvedl, že hra by na Steamu měla vyjít v průběhu letošního podzimu. Let it Die má na svědomí studio Grasshopper Manufacture, o vydání se postarala společnost GungHo Online Entertainment.

Děj se odehrává v dystopickém prostředí, naplněném spoustou šílených postav, jimž kraluje smrťák na skateboardu. Hráč má za úkol zdolat jednotlivá patra vysoké věže, až po okraj naplněná nepřáteli a pastmi. Pokud zemřete, vracíte se na úplný začátek, ale duch vaší zemřelé postavy figuruje jako nepřítel ve věžích jiných hráčů.

Ačkoli se o Let it Die rozhodně nemluví tak frekventovaně jako například o Fortnite, na nedostatek zájmu si stěžovat nemůže. K letošnímu dubnu si ji už stáhly 4 miliony hráčů, byť se na tomto čísle určitě podepisuje fakt, že je hra k dispozici zdarma. Zkoušeli jste Let it Die? Podělte se o své zážitky v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama