Bandai Namco láká na hororový projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bandai Namco láká na hororový projekt

Bandai Namco láká na hororový projekt

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 8. 2018 10:00
Reklama

Ruku na srdce, oznámení nového hororu bychom raději slyšeli od společnosti Konami, která nám pár let zpátky zlomila srdce zrušením projektu Silent Hills a od té doby si pořád lámeme hlavu, jestli se kdysi slavná hororová série ještě někdy vrátí na výsluní. Namísto toho ale na příští děsivou hru láká Bandai Namco.

Společnost spustila webové stránky, které lákají na “Summer Horror Project”. V tuto chvíli je ovšem web na jakékoli informace skoupý, obsahuje jen mírně strašidelný záběr zjevně opuštěného domu, pravděpodobně v Japonsku.

Mimo to se na stránkách objevuje nápis domas-SCENE01. Termín domas figuruje i v samotné adrese, momentálně ale vůbec není jasné, co má znamenat. Více se asi dozvíme 30. srpna, toto datum je jediným vodítkem, které Bandai Namco fanouškům poskytlo.

O jakýchkoli detailech se zatím můžeme skutečně jen dohadovat, ale poskytnutý obrázek vzbuzuje náladu podobnout P.T. Všimnout si lze také ikony baterie a zeleného nápisu Play, tyto prvky zas dávají vzpomenout na úspěšný Outlast. Kdy a čeho se budeme bát ale zjistíme na konci měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama