Oznámeno Torchlight Frontiers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno Torchlight Frontiers

Oznámeno Torchlight Frontiers

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2018 06:45 3
Reklama

Pamatujete na Torchlight? Úspěšná diablovka vyšla již v roce 2009, o tři roky později následoval druhý díl. Po šesti letech se autoři chystají značku oprášit. Titul Torchlight Frontiers by měl pokračovat v podobném stylu, hráči tentokrát okusí dynamicky generovaný svět plný zapomenutých civilizací a nebezpečných dungeonů.

Na hře pracuje studio Echtra Games pod taktovkou vydavatelské společnosti Perfect World Enterainment. Studio vede Max Schaefer, který v minulosti pracoval v Runic Games, tedy ve studiu, jenž má na svědomí právě první dva díly Torchlight. Jeho kariéra je nicméně bohatší, patří také mezi spoluzakladatele studia Blizzard North. Pod svá křídla nyní nabral hned několik ostřílených veteránů, jejichž zkušenosti by měly být zárukou kvality.

Sám Shaefer slibuje živý svět, z něhož bude dýchat atmosféra původních Torchlight. Tuto atmosféru by chtěli okořenit novými prvky. Hráči se mohou do akce pustit se svými kamarády, pomáhat budou také ochočení mazlíčci. Na více detailů si však budeme muset počkat.

Studio se chystá hru ukázat na Gamescomu, k dispozici bude dokonce hratelné demo. První gameplay záběry tedy můžeme očekávat 21. srpna. Vyjít by měla v příštím roce na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama