Nintendo Switch Online odstartuje v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo Switch Online odstartuje v září

Nintendo Switch Online odstartuje v září

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2018 11:59 9
Reklama

Online služba pro majitele konzole Nintendo Switch byla plánována již na konec minulého roku. Byla však odložena na letošní podzim. Vypadá to, že tentokrát jde vše podle plánu. Nintendo totiž nyní upřesnilo, kdy služba odstartuje. Online podpory bychom se měli dočkat v druhé polovině září.

Pojďme si připomenout, co se v rámci online služby pro hráče chystá. V první řadě především plnohodnotný online servis, za nějž však budou muset zaplatit, stejně jako majitelé ostatních konzolí. Měsíc vyjde na čtyři dolary, tři měsíce na osm a za celý rok zaplatí hráči dvacet dolarů. Kromě možnosti pustit se do online zápolení získají také možnost zálohovat uložené pozice na cloudové úložiště a přístup k mobilní aplikaci, přes níž je možné komunikovat s dalšími hráči.

Lákavý je pak jistě přístup ke kompilaci klasických NES her. Sbírka nabídne dvacet titulů, přičemž další budou časem přibývat. K dispozici bude například Balloon Fight, Dr. Mario, Super Mario Bros. 3, Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Soccer a další. NES klasiky budou navíc nově obsahovat online multiplayer.

Jak bylo zmíněno výše, služba odstartuje v druhé polovině září. Nintendo Switch můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama